“Liepkalnu” maize
Šodien atkal pusdienās mielojos ar iecienīto latvisko rupjmaizi ar sēklām. Tik sātna un garšīga, ka nenopriecāties. Reti sanāk, bet, braucot uz laukiem, mums jau kādu gadu ir kā rituāls piestāt Aizkraukles rajona „Liepsalās” (netālu no pagrieziena uz Pļaviņām), lai iegādātos tikko ceptu, vēl siltu maizes klaipu. Tā vērtējot, "Liepkalnu maize" ir daudz garšīgāka par Lāču maizi un arī cena daudz pieņemamāka. Visi, kas vēl nav atklājuši priekš sevis Liepkalnu izstrādājumus, iesaku pamēģināt!
Šodien atkal pusdienās mielojos ar iecienīto latvisko rupjmaizi ar sēklām. Tik sātna un garšīga, ka nenopriecāties. Reti sanāk, bet, braucot uz laukiem, mums jau kādu gadu ir kā rituāls piestāt Aizkraukles rajona „Liepsalās” (netālu no pagrieziena uz Pļaviņām), lai iegādātos tikko ceptu, vēl siltu maizes klaipu.
Tā vērtējot, "Liepkalnu" maize ir daudz garšīgāka par Lāču maizi un arī cena daudz pieņemamāka. Visi, kas vēl nav atklājuši priekš sevis Liepkalnu izstrādājumus (maizi, cepumus, konditorejas izstrādājumus), iesaku pamēģināt!
Par maiznīcu - http://www.maiznicaliepkalni.lv
kur Rīgā šo var iegādāt?
Esot manīta Stockmannā ...
Būs jānogaršo! Šad tad pērku Lāču maizi, bet tā dārga gan (cry)
Būs jānogaršo! Šad tad pērku Lāču maizi, bet tā dārga gan (cry)