Uzkožamais „pingvīnu maršs”
Dzīvojoties pa tīmekli uzgāju oriģinālas, vizuāli saistošas un, pēc ingredientiem spriežot, diezgan garšīgas uzkodas. Jā, jā, šie mazie pingvīnēni, kas kārtīgi sarindoti viens aiz otra zemāk redzamajā attēlā, ir ēdami.
Dzīvojoties pa tīmekli uzgāju oriģinālas, vizuāli saistošas un, pēc ingredientiem spriežot, diezgan garšīgas uzkodas. Jā, jā, šie mazie pingvīnēni, kas kārtīgi sarindoti viens aiz otra zemāk redzamajā attēlā, ir ēdami.
Pagatavošanai nepieciešams:
• mazās un lielās melnās olīves bez kauliņiem;
• vārīts burkāns;
• uzkodu iesmiņi vai zobu bakstāmie kociņi;
• mīksts kazas siers (var būt fetas siers);
• ass virtuves nazis.
Tātad pārgriežam lielo olīvi un piepildām to ar sieru, izveidojot balto pingvīna vēderiņu. Tad no vārīta burkāna izgriežam plezniņas un knābi. Tad visu to sastiprinām ar uzkodu iesmiņu.
Labu apetīti! :)
Izmantotais materiāls: http://latabledenana.blogspot.com/
Izskatās kārdinoši, koši un vispār jautri (good)
vajadzēs pamēģināt- uzburt pingvīnu baru
Un es pat zinu vienu grande penguin, kuram par to būs liels prieks (smile)
ņama es izgaRŠOJU